Πρόβατα βόσκησαν Χασισάκι….αξίας 5000€

da1863cc71982d27a36dd4c5aa094f95_L

Τα πρόβατα «μυρίστηκαν» φαγητό και όρμησαν. Πού να ήξεραν ότι αυτό που βόσκησαν ήταν παράνομη μαριχουάνα αξίας πάνω από 5.000 ευρώ!

Ήταν ένα συνηθισμένο κοπάδι από πρόβατα, που έκανε τη βόλτα του για να βοσκήσει, στην πόλη Μέρσθαμ, λίγο έξω από το Σάρεϊ της Βρετανίας. Μέχρι που στη διαδρομή τους «μυρίστηκαν» κάτι ενδιαφέρον που βρισκόταν σε κοντινή τους απόσταση. Κάποια από τα πρόβατα έφυγαν και κατευθύνθηκαν σε ένα σημείο με επτά μαύρες σακούλες, που ήταν παρατημένες στην άκρη του δρόμου.

Και όπως ήταν φυσικό, άρχισαν να μασουλάνε. Αλλά δεν επρόκειτο για απλή πρασινάδα, αλλά για παράνομη κάνναβη μεγάλης αξίας, την οποία είχαν συγκεντρώσει σε μεγάλες μαύρες σακούλες.

«Είδα τα πρόβατα να κατευθύνονται σε κάτι μαύρες σακούλες που τις είχαν παρατήσει στην άκρη του δρόμου. Στην αρχή νόμιζα πως ήταν σκουπίδια, αλλά όταν πήγα κοντά, έβγαζαν μία περίεργη μυρωδιά. Τότε υποπτεύθηκα ότι επρόκειτο για κάνναβη» είπε η Νέλι Μπαντ, η βοσκός του κοπαδιού.

«Όταν είδα την όρεξη που είχαν τα πρόβατα για αυτό που περιείχαν οι σακούλες, κατάλαβα ότι όντως επρόκειτο για μαριχουάνα».

Η νεαρή βοσκός, απαντώντας σε ερώτηση αν το κοπάδι εμφάνισε παρενέργειες, απάντησε «όχι, αλλά αυτό θα φανεί από την ποιότητα του κρέατός τους, την ερχόμενη εβδομάδα».

 

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published.