Η αιτία κ η Θεραπεία της παχυσαρκίας

t;/h2>
 

Η αιτία κ η Θεραπεία της παχυσαρκίας

3434

Είναι αναμφισβήτητο γεγονός οτι η παχυσαρκία οφείλεται στην πολυφαγία, πολλοί δεν θέλουν να το παραδεχτούν αυτό.Όσο λίγο κ αν νομίζετε πως τρώτε εφόσον είστε παχεις τρώτε κ χωνεύεται περισσότερο από όσο απαιτεί το σώμα σας. Ίσως πείτε οτι τρώτε πολύ γιατί έχετε όρεξη.Σε τέτοια περίπτωση όμως η  όρεξη δεν  προέρχεται από πραγματική πείνα , πάρα απο συνήθεια κ καλλιεργημένη λαιμαργία.

 

paxysarkia

Αν δώσετε ευκαιρία στο σώμα σας μένοντας μόνο με νερό για 48 ώρες θα πειστείτε οτι όχι μόνο δεν έχετε ανάγκη άλλης τροφής κατά τις ώρες αυτές, αλλά θα αρχίσει  αμέσως να αυτοκαθαριζεται από την περίσσια βρωμερή ύλη που απειλεί την υγεία σας. Θα παρατηρήσετε πως φυσιολογικά η πείνα θα κοπή , το στόμα σας θα μυρίσει άσχημα , η γλώσσα θα γίνει άσπρη , τα ούρα πορτοκαλί και θα ακολουθήσει εμετός και διάρροια. Ο σκοπός όλων αυτών των συμπτωμάτων είναι για την απαλλαγή του οργανισμού από τις τοξίνες, τα δηλητήρια , τα άλατα και τα περίσσια πάχη. Η νηστεία αυτή εφαρμόζεται στην Αγγλία , Αμερική , Αυστραλία κ.α. είναι ο ασφαλέστερος και ταχύτερος τρόπος της ελαττώσεως του πάχους.

 

Υπάρχουν πολλά ιδρύματα στο εξωτερικό όπου υποβάλλονται οι άρρωστοι σε νηστεία και επίσης έχουν εκδοθεί πολλά βιβλία σχετικά με το σύστημα αυτό.

Από το βιβλίο Φυσική Υγιεινή του Ηλία Πέτρου   ημερομηνία έκδοσης του βιβλίου 7 Απριλίου 1935

Stelios Tsompanidis

 

 
[banner id=205]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *